Brother Managed Print Services

Nooit meer inkt of toner bestellen en betalen naar werkelijk gebruik. Dat zijn de gemakken de

Neem contact op voor meer informatie

Met de Managed Print Service van Brother koop je de machine, kies je optioneel voor een onderhoudspakket en betaal je een vaste lage prijs per gemaakt printje. Bovendien houdt de printer bij hoeveel je print en besteld automatisch nieuwe supplies, zo zit je nooit meer zonder inkt of toner.

Meer inzicht en controle over de printkosten.

Met Purchase & Click van Brother Managed Print Service beschik je over een systeem om zonder extra inspanning of kosten je printer(s) te beheren.

Je hebt volledig inzicht en controle over de printkosten en betaalt alleen voor de pagina’s die je afdrukt. Daarnaast is Brother Managed Print Service toegankelijk voor zowel kleine als grote bedrijven, omdat er standaard geen minimum aantal afdrukken vereist is. Dit is echter wel mogelijk om de kosten per pagina verder te verlagen.

Automatisch verbruiksartikelen bestellen

Met Purchase & Click kan je via je eigen pagina op de webportal precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. Je geniet altijd van de laagste printkosten zonder dat je daar omkijken naar hebt.

Veelgestelde vragen

Met het Purchase & Click programma van Brother Managed Print Service kan je de hardware in de vorm van printers en all-in-one modellen zelf aanschaffen. Je betaalt de verbruiksartikelen per afdruk over een afgesproken periode. Service op locatie is standaard inbegrepen voor de volledige duur van het contract, waarbij ook aan slijtage onderhevige onderdelen zijn inbegrepen.

Je kunt je printgedrag monitoren via een eenvoudig te gebruiken webportal waardoor je meer controle en een beter overzicht hebt van je printkosten. De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. Naast lagere afdrukkosten en een verhoogde productiviteit geeft Brother Managed Print Service ook een stuk rust en duidelijkheid omdat je werk uit handen wordt genomen.

Je sluit een contract af voor 3, 4 of 5 jaar.

Een ‘Klikprijs’ zijn de kosten voor iedere pagina die wordt afgedrukt. Er is een vaste prijs voor zwart-wit pagina’s en een vaste prijs voor kleurenpagina’s.

Een van de belangrijkste voordelen van Brother Managed Print Service is dat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk afdrukt, er zijn geen verborgen kosten of 'minimum' aantal pagina’s vereist zoals bij de meeste programma’s. Het is echter wel mogelijk om te kiezen voor een minimum volume, zodat de kosten per pagina verder omlaag gaan.

Is Brother MPS ook mogelijk i.c.m. leasing?

Het is ook mogelijk om de printers te leasen. Met Leasing betaal je een vast lease bedrag per maand en profiteer je van voordelige kosten per pagina. Verder wordt alles rondom de printer volledig voor je geregeld. De verbruiksartikelen worden automatisch verstuurd en afgestemd op je persoonlijk gebruik, zonder dat je vast zit aan een verplicht minimum aantal afdrukken. De onderhoudskosten zijn tevens inbegrepen in de lease.