Zorgeloos beheer

ICT goed geregeld. Daar staan wij voor. Maar we zijn er ook als je een
vraag hebt, wilt vernieuwen of onverhoopt tegen een probleem aanloopt.

Toekomstbestendige ICT

De wereld van ICT is doorlopend in ontwikkeling. Nieuwe producten en oplossingen komen dagelijks uit en het lijkt alleen maar mooier en beter te worden. Maar welke van die oplossingen zijn voor jou en jouw organisatie echt relevant? En wil je voorop lopen met de nieuwste features, of kies je liever voor de bewezen betrouwbare mogelijkheden.

Bij Rijs Solutions geven we antwoord op die vragen. In ons dagelijks werk zijn we dag in dag uit bezig om die ontwikkelingen nauwgezet te volgen en doorlopend af te wegen welke wel en niet interessant zijn voor onze klanten. En dat verschilt natuurlijk per klant. Wij bieden sowieso de oplossing van vandaag of morgen, zodat je bij vernieuwing ook echt een stap vooruit zet en klaar bent voor de toekomst

Beheren en controleren

Waar systemen worden gebruikt, is beheer ervan van groot belang. Want niets is zo veranderlijk als software. Bovendien zijn het in veel gevallen de gebruikers ervan die tegen problemen aanlopen of ze juist veroorzaken.

Bij Rijs Solutions bestaat daarom een belangrijk deel van ons werk uit beheren en controleren. Dat laatste doen we doen we onder andere door onze monitoringstools. Veel zaken kunnen we op afstand in de gaten houden en oplossen. Dat combineren we met regelmatige bezoeken op locatie, zodat we zeker weten dat de systemen goed werken en betrouwbaar blijven. We kunnen niet alles voor zijn en soms heb je gewoon een vraag of opmerking. Dan kan je natuurlijk ook bij ons terecht door te mailen of te bellen.
black and gray laptop computer near flat screen monitor

Hardware

Bij Rijs Solutions kan je terecht voor advies op maat over welk apparaat en welke programmatuur voor jou de beste oplossing zijn. Wij zijn merk onafhankelijk, verdiepen ons dagelijks in de nieuwste ontwikkelingen en weten wat voor jou geschikt is. Wij bieden kennis en verkoop van o.a. smartphones, tablets, laptops, desktops en aanverwante producten.

Op zoek naar het nieuwste van het nieuwste, of wil je vooral een stabiele en duurzame oplossing? Ontwikkelingen in hardware en software volgen elkaar razendsnel op. Maar welke zijn echt relevant en dragen bij aan een efficiëntere en effectieve bedrijfsvoering voor jou? Daarbij kunnen onze adviseurs je uitstekend helpen. We verdiepen ons in jouw situatie, waar je een oplossing voor zoekt en wat je ermee wilt kunnen doen. We combineren jouw wensen en eisen met onze kennis en kunde en komen zo tot een passend advies. En we bieden alleen oplossingen aan die we ook zelf willen gebruiken in jouw situatie. 

Second opinion

Sta je voor de keuze om op advies van je systeembeheerder een grote investering te doen in je huidige IT omgeving? Maar weet je niet zeker of het wel een goede investering is? Of wil je graag een frisse blik op het advies hebben? Schakel ons dan in voor een second opinion. We onderzoeken de huidige situatie, inventariseren je wensen en eisen over hoe jij wilt werken in de toekomst en bieden een vrijblijvend advies met inzicht in de benodigde investeringen aan.

person using macbook pro on white table

Beveiliging, updates & back-ups

Betrouwbaarheid van je systemen, hangen voor een groot deel af van het goed beveiligen ervan. Een eenvoudige virusscanner is tegenwoordig niet meer voldoende. Maar 100% waterdicht lukt nooit. Ons uitgangspunt; je kan beter storingen oplossen n.a.v. updates, dan problemen oplossen n.a.v. ransomware of cryptolockers.

Dataverlies

Is je laptop die gecrashed ben je bang alles kwijt te zijn? Geen paniek! In veel gevallen kunnen wij nog heel veel data weer voor je terughalen. Met onze recovery software doen we dat in eigen huis, of als het opslagapparaat fysiek in te slechte staat is, werken wij samen met Stellar Data Recovery. Informeer naar de mogelijkheden en we voorzien je snel mogelijk van een passend advies.