Wij gaan verhuizen!
Vanaf 4 september openen wij aan de Eperweg 50a in Heerde

De afgelopen 3 jaar waren voor Rijs ICT en voor mij persoonlijk als ondernemer hele intense jaren. We zijn in korte tijd van 1 locatie in Wapenveld met een team van 5 mensen, gegroeid naar 4 locaties verspreid over Nunspeet, Heerde, Wapenveld en Zwolle die we met 10 collega’s bemande. In diezelfde periode werden we geconfronteerd met (de gevolgen van) een pandemie, een oorlog in Europa en een ongekende inflatie. Het is de combinatie van al deze factoren die mij dwong om kritisch te zijn op onze aanpak en scherp te blijven op de kwaliteit die ik zelf graag nastreef. Vooral de flink gestegen kosten die deze locaties en medewerkers met zich meebrengen, waren bepalend daarin. 

Weer terug naar de basis, focus op onze kwaliteiten en met het team als één geheel samenwerken. Dat zijn de belangrijkste uitgangspunten geweest voor de keuze om onze 3 winkels in Zwolle, Wapenveld en Nunspeet te sluiten en terug te gaan naar 1 centrale locatie. Aan de Eperweg in Heerde, waren we al ruim een jaar kantoor houden, hebben we de meeste ruimte, beste bereikbaarheid en de meest centrale ligging. Daarom gaan we vanuit die plek verder met Rijs Computershop en Rijs ICT Solutions. Met grotendeels dezelfde mensen, hetzelfde aanbod en gewoon goede service willen we particulieren en zakelijke klanten van dienst blijven. 

Onze telefoonnummers en e-mailadressen blijven hetzelfde en onze openingstijden veranderen nauwelijks. Alleen ons post- en bezoekadres wijzigen in Eperweg 50a 8181 EX in Heerde. Vanaf 4 september 2023 zijn onze deuren geopend. Je bent van harte welkom.

Wij gaan verhuizen!
Rijs Solutions, Bert van Rijssen 1 augustus, 2023
Deel deze post
Labels
Onze blogs
Archiveren
Aanmelden om een reactie achter te laten
Vrije modemkeuze nu een feit!
Eindelijk kan je zelf bepalen welke apparaten je gebruikt in je thuisnetwerk