Vrije modemkeuze nu een feit!
Eindelijk kan je zelf bepalen welke apparaten je gebruikt in je thuisnetwerk

Goed internet en stabiele Wi-Fi zijn de normaalste zaak van de wereld toch? En daar wil je de beste apparatuur voor hebben. Werk je veel thuis, ben je een gamer of heb je een slim huis? Er is voor iedere doelgroep wel een geschikte oplossing die perfect bij jou past, thuis of op het werk.
Een standaard modem van je provider, zoals de Experiabox van KPN, Connectbox of Technicolor van Ziggo of de Genexis van Delta Fiber bieden niet altijd de prestaties zoals je die wel zou willen. Zeker als je goed Wi-Fi bereik in huis wilt hebben of gebruik wilt maken van een 'mesh-netwerk', kan je met een standaard modem vaak niet goed uit de voeten. En soms zijn die modems ook niet geschikt voor een alles-in-één oplossing voor internet, telefonie en televisie en heb je weer extra apparatuur nodig.
Laat je informeren over de mogelijkheden en voordelen van een eigen modem zoals met de selectie van FRITZ!. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en toelichting waarom dit voor jou een ideale oplossing is.

Bekijk alvast voorbeelden van beschikbare modems:

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Vrije modemkeuze nu een feit!
Rijs Solutions, Bert van Rijssen 28 maart, 2022
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren
Aanmelden om een reactie achter te laten
Maak kennis met Cartridge Europe
Toners, cartridges, onderdelen en reparaties van nagenoeg alle printers