Maak kennis met het team van Rijs ICT Solutions

Opgericht in mei 2007 door Bert van Rijssen is Rijs ICT Solutions landelijk actief als ICT partner voor de zakelijke markt en de expert voor particulieren in de regio Epe, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek, Wapenveld, Wezep en Zwolle. Met een team van enthousiaste professionals, is het ons doel technologie te laten helpen om mensen en bedrijven beter te laten presteren. We leggen verbinding tussen mensen onderling en tussen mens en techniek. Wij zijn specialisten die meedenken en net wat meer doen. 

Maak een afspraak als kennismaking

Waarom je bij ons moet zijn voor dé ICT oplossingen

Rijs ICT Solutions is een allround ICT-dienstverlener. Niets is zo irritant als een computer die vastloopt of een (draadloos) netwerk dat iedere week hapert. Het kost je geld en klanten als dergelijke zaken niet op orde zijn. Bij Rijs Solutions kun je terecht voor al jouw ICT-zaken. Wij zorgen dat alles perfect werkt, zodat jij je kunt richten op jouw eigen bedrijf. 

We bieden ondersteuning en beheer op afstand of op locatie, leveren hardware en software, kabels en supplies, installeren én repareren apparaten, leggen netwerken aan en bieden zowel cloud- als een server op locatie als oplossingen aan. En wij zijn online actief, met de ontwikkeling van websites en andere online uitingen die vaak gekoppeld zijn aan je mail en of computer(systemen). Kortom, je kan met ons alle kanten op.

We zijn partner van de meeste grote vendoren zoals Microsoft, Google, Kaspersky, HP, Lenovo, Dell, Asus, Acer, Samsung, Brother, Canon, Epson, Ubiquiti, TP-Link, Western Digital, Intel, Logitech en Terra en leveren bovendien een groot assortiment producten van merken als Apple, StarTech.com, Ewent/Eminent, Belkin, Cherry, Seagate, Kingston en Yanec.

Rijs ICT Solutions sinds 2007

De ontwikkelingen op ICT-gebied gaan zo snel. Voor de gewone mens is het bijna niet meer bij te houden. Laat staan dat je weet welk product je het beste kunt gebruiken. Dat geldt voor ieder individu en organisatie. Er zijn veel producten op de markt die je kunnen helpen met je werkzaamheden. Er is vaak sprake van onwetendheid hoe dit optimaal te doen.

Door die passie is Rijs ICT Solutions in 2007 opgericht en letterlijk begonnen op de zolderkamer aan de Stationsweg in Wapenveld. Van daaruit zijn we in 2012 doorgegroeid naar het pand aan de Klapperdijk in het goed bereikbare centrum van Wapenveld met een computerspeciaalzaak, kantoor en reparatieafdeling. In 2021 en 2022 hebben we vestigingen in Zwolle en Nunspeet gehad, maar sinds september 2023 hebben we alles weer geconcentreerd op 1 locatie aan de Eperweg in Heerde.

Voor ons team is geen dag hetzelfde, maar staat één ding centraal: Zo snel mogelijk onze klant zo goed mogelijk helpen waarbij geen vraag ons te gek is.

Het team

Bert van Rijssen

De oprichter van Rijs ICT Solutions. Hij is het uithangbord en de schakel tussen het team en de klant. Met ruim vijftien jaar ervaring in de ICT is Bert altijd bezig om organisaties, variërend van ZZP'er tot MKB, te helpen met effectief werken dankzij ICT. Bert verdiept zich in de organisatie en krijgt zo een goed beeld van de wensen en eisen die leven. Op basis hiervan kan Bert de belangrijkste verbeterpunten filteren en een passend advies geven.

Rik Jans

Rik werkt sinds 2009 bij Rijs ICT Solutions en is de Genius van het team. Hij is ook de expert die alles kan met apparaten waar een stekker aan zit. Door zijn leergierigheid zoekt Rik tot in de details uit hoe iets moet. Rik weet van aanpakken en kijkt verder dan de oorspronkelijke opdracht. Hij kan bijvoorbeeld langskomen voor een printer die niet goed werkt en weggaan na het eigenlijke probleem, het verslechterde wifi-netwerk, te hebben opgelost.

Hilco Regterschot

Na twee jaar samenwerken met Hilco als ZZP'er, is hij in 2017 toegetreden tot het vaste team. Hilco is een man van afspraken en is daarin heel gedisciplineerd en consequent. Geen wonder ook dat hij projectleider en aanspreekpunt is voor de web projecten. Hilco is doorlopend bezig met de projecten om ervoor te zorgen dat jouw idee of product online beter presteert. Als developer tilt hij jouw website naar een hoger plan.

Arnoud van der Kolk

In 2016 als stagiair bij ons binnengekomen, is hij niet meer weggegaan. Hij heeft zich ontpopt van stille kracht tot een allround ICT'er. Arnoud hij regelmatig op pad om bij klanten op locatie problemen op te lossen of draait hij mee op onze helpdesk.

Marja Visser

Waar we als organisatie steeds meer groeien, komen daar ook steeds meer organisatorische zaken bij kijken. En om die goed te kunnen regelen, is Marja Visser bij ons werkzaam als Office Manager. Grote kans wanneer je ons belt, dat je haar aan de lijn krijgt. Daarnaast regelt zij de planning, houdt ze de administratie bij en zorgt voor de inkoop.

Lucas Mulder

Na de gekke Covid-19 periode, hadden we bij eindelijk ook weer echt plek voor stagiaires. Die kans heeft Lucas aangegrepen om bij ons te komen meelopen. Dat beviel zo goed, dat hij ook niet meer is weggegaan en nu bij ons meewerkt in de winkel in Wapenveld en voor reparaties.

Nader kennismaken met ons team of een van onze collega's? Neem vrijblijvend contact met ons op en we maken graag een afspraak!