Maak kennis met het team van Rijs Solutions

Opgericht in mei 2007 door Bert van Rijssen is Rijs Solutions landelijk actief als ICT partner voor de zakelijke markt en de expert voor particulieren in de regio Wapenveld, Epe, Nunspeet, Hattem, Wezep en Zwolle. Met een team van enthousiaste professionals, is het ons doel technologie te laten helpen om mensen en bedrijven beter te laten presteren. We leggen verbinding tussen mensen onderling en tussen mens en techniek. Wij zijn specialisten die meedenken en net wat meer doen.

Maak een afspraak als kennismaking

Waarom je bij ons moet zijn voor dé ICT oplossingen

Rijs Solutions is een allround ICT-dienstverlener. Niets is zo irritant als een computer die vastloopt of een (draadloos) netwerk dat iedere week hapert. Het kost je geld en klanten als dergelijke zaken niet op orde zijn. Bij Rijs Solutions kun je terecht voor al jouw ICT-zaken. Wij zorgen dat alles perfect werkt, zodat jij je kunt richten op jouw eigen bedrijf. 

We bieden ondersteuning en beheer op afstand of op locatie, leveren hardware en software, kabels en supplies, installeren én repareren apparaten, leggen netwerken aan en bieden zowel cloud- als een server op locatie als oplossingen aan. En wij zijn online actief, met de ontwikkeling van websites en andere online uitingen die vaak gekoppeld zijn aan je mail en of computer(systemen). Kortom, je kan met ons alle kanten op.

We zijn partner van de meeste grote vendoren zoals Microsoft, Google, Kaspersky, HP, Lenovo, Dell, Asus, Acer, Samsung, Brother, Canon, Espon, Ubiquiti, TP-Link, Western Digital, Intel, Logitech en Terra en leveren bovendien een groot assortiment producten van merken als Apple, StarTech.com, Ewent/Eminent, Belkin, Cherry, Seagate, Kingston en Yanec.

Rijs Solutions sinds 2007

De ontwikkelingen op ICT-gebied gaan zo snel. Voor de gewone mens is het bijna niet meer bij te houden. Laat staan dat je weet welk product je het beste kunt gebruiken. Dat geldt voor ieder individu en organisatie. Er zijn veel producten op de markt die je kunnen helpen met je werkzaamheden. Er is vaak sprake van onwetendheid hoe dit optimaal te doen.

Door die passie is Rijs Solutions in 2007 opgericht en letterlijk begonnen op de zolderkamer aan de Stationsweg in Wapenveld. Van daaruit zijn we in 2012 doorgegroeid naar het huidige pand aan de Klapperdijk in het goed bereikbare centrum van Wapenveld met een computerspeciaalzaak, kantoor en reparatieafdeling. Bovendien zitten we inmiddels ook in Zwolle en Nunspeet. 

Voor ons team is geen dag hetzelfde, maar staat één ding centraal: Zo snel mogelijk onze klant zo goed mogelijk helpen waarbij geen vraag ons te gek is.

Het team

Bert van Rijssen

De oprichter van Rijs Solutions. Hij is het uithangbord en de schakel tussen het team en de klant. Met ruim tien jaar ervaring in de ICT is Bert altijd bezig om organisaties, variërend van ZZP'er tot MKB, te helpen met effectief werken dankzij ICT. Bert verdiept zich in de organisatie en krijgt zo een goed beeld van de wensen en eisen die leven. Op basis hiervan kan Bert de belangrijkste verbeterpunten filteren en een passend advies geven.

Rik Jans

Rik werkt sinds 2009 bij Rijs Solutions en is de Genius van het team. Hij is ook de expert die alles kan met apparaten waar een stekker aan zit. Door zijn leergierigheid zoekt Rik tot in de details uit hoe iets moet. Rik weet van aanpakken en kijkt verder dan de oorspronkelijke opdracht. Hij kan bijvoorbeeld langskomen voor een printer die niet goed werkt en weggaan na het eigenlijke probleem, het verslechterde wifi-netwerk, te hebben opgelost.

Hilco Regterschot

Na twee jaar samenwerken met Hilco als ZZP'er, is hij in 2017 toegetreden tot het vaste team. Hilco is een man van afspraken en is daarin heel gedisciplineerd en consequent. Geen wonder ook dat hij projectleider en aanspreekpunt is voor de web projecten. Hilco is doorlopend bezig met de projecten om ervoor te zorgen dat jouw idee of product online beter presteert. Als developer tilt hij jouw website naar een hoger plan.

Arnoud van der Kolk

In 2016 als stagiair bij ons binnengekomen, is hij niet meer weggegaan. Hij heeft zich ontpopt van stille kracht tot een allround ICT'er. Je treft Arnoud vaak aan in onze computerspeciaalzaken in Wapenveld, Zwolle en Nunspeet maar daarnaast is hij regelmatig op pad om bij klanten op locatie problemen op te lossen of draait hij mee op onze helpdesk.

Marja Visser

Waar we als organisatie steeds meer groeien, komen daar ook steeds meer organisatorische zaken bij kijken. En om die goed te kunnen regelen, is Marja Visser bij ons werkzaam als Office Manager. Grote kans wanneer je ons belt, dat je haar aan de lijn krijgt. Daarnaast regelt zij de planning, houdt ze de administratie bij en zorgt voor de inkoop.

Yoran Brinkman

Met zijn stage in 2020, is Yoran in een gekke tijd bij ons aangesloten. Mede door de hectiek en drukte rondom de Covid-19 pandemie, heeft hij zich wel bewezen als zeer waardevolle kracht voor ons team. Als verkoper in de winkel, techneut bij de reparaties, medewerker bij de helpdesk en in de buitendienst vervult Yoran diverse werkzaamheden. Dat is zo goed bevallen dat Yoran zijn opleiding heeft omgezet in een BBL-traject en dus kan hem regelmatig bij ons tegenkomen.

Thomas Bolhuis

Een meeloopstage van 2 weken gedurende zijn middelbare schooltijd om kennis te maken met het vak ICT, heeft Thomas doen besluiten definitief voor de opleiding systeembeheer te kiezen. En om hem daar verder bij te kunnen helpen, had Thomas bij ons een bijbaantje en kwam je hem vooral op zaterdagen tegen. Inmiddels heeft hij zijn diploma gehaald en is zijn bijbaantje omgezet in een full time dienstverband bij ons. Hij draait vooral de winkel in Wapenveld en springt bij op de helpdesk of reparaties.

Jeannet van Wolfswinkel

Meer klanten en meer bestellingen betekent ook meer afhandeling en meer support. Daarom was het tijd om ons team uit te breiden en is Jeannet bij ons komen werken. Met jarenlange ervaring in het brede vakgebied van de ICT, is ze binnen ons team verantwoordelijk voor de binnendienst en verwerkt ze alle leveringen. Bovendien draait ze mee op de helpdesk en dus grote kans dat je haar aan de lijn krijgt voor je hulpvraag.

Hennie Mensink

Hennie is zelfstandig ondernemer in Nunspeet en heeft in die plaats een eigen computerwinkel. Sinds 2017 werkt hij samen met Rijs Solutions op het gebied van reparaties en het uitwisselen van kennis en ervaring. Uiteindelijk doel is de overname van zijn zaak door Rijs Solutions. Tot die tijd ondersteunen we elkaar in allerlei werkzaamheden en kom je onze collega's steeds meer in Nunspeet tegen in de winkel, werkplaats of buitendienst. Hennie is een allround techneut en heeft alles in eigen huis. Geen apparaat gaat hij uit de weg en geen klus is hem te gek.

Arthur Ehrenburg

Arthur is student game development en zocht een bijbaantje met affiniteit in de ICT. Die vond hij bij ons en dus kan je Arthur vooral op zaterdagen en in de vakanties in Wapenveld tegenkomen in de winkel of aan de telefoon.

Lucas Mulder

Na de gekke Covid-19 periode, hebben we bij eindelijk ook weer echt plek voor stagiaires. Die kans heeft Lucas aangegrepen om bij ons te komen meelopen. We laten hem alle aspecten van ons bedrijf zien en ervaren, waardoor Lucas buitendienst met de winkel en reparaties kan afwisselen. Hij loopt t/m januari 2022 bij ons mee.

Inge Goudkamp

Onze marketing activiteiten verdienen meer aandacht en daarom hebben we Inge ingeschakeld om ons daarin te ondersteunen. Verantwoordelijk voor onze sociale media, nieuwsbrieven en andere marketing acties is ze een echte steun voor het team. Bovendien draait Inge mee in ons ontwikkelproject.

Nader kennismaken met ons team of een van onze collega's? Neem vrijblijvend contact met ons op en we maken graag een afspraak!