Rijs Solutions jubileum

Wij vieren ons 15 jarig bestaan!

Inschrijving
Gratis
Hvh
Rijs Solutions 15 jaar!

Gestart vanuit een eenmanszaak in 2007 op de zolderkamer en later in de garage, zijn we inmiddels gegroeid tot een team van zo’n 10 experts die werken vanuit verschillende locaties. Wat is gebleven is de passie voor het vak en het willen helpen van onze klant om altijd, overal én steeds slimmer te kunnen werken met directe toegang tot bestanden, systemen en elkaar.

Zonder klanten geen bedrijf en daarom vieren we ons jubileum graag samen met jou. We zijn er trots op dat onze zakelijke relaties vaak lang met ons mee “rijsen”. Rijs Solutions staat nooit stil. Ook nu slaan we weer een nieuwe weg in en dat delen we ook graag op onze jubileumborrel.

Daarom nodigen wij onze zakelijke relaties graag uit op woensdag 1 juni aanstaande om deze mooi mijlpaal samen te vieren!

Tijdstip:     16:00 tot 18:00 uur (inloop vanaf 15:30 uur)
Locatie:     De Franse School, Kerkplein 16 Hattem (Klik hier voor de routebeschrijving)

Naast een kort plenair programma (waarin we een verrassing gaan onthullen), bieden we volop gelegenheid voor netwerken en borrelen. En we laten we je kennismaken met nieuwe technologieën zoals virtual reality, werkplekken van de toekomst, hybride vergaderoplossingen en slimme huisautomatisering.

We zouden het erg leuk vinden om op 1 juni samen op ons jubileum te toosten. Laat je weten of je erbij bent? Dat helpt ons ook de catering voor te bereiden. Klik hier rechts op 'Registreer' en meld je direct aan!

Vragen? Neem contact op met Hilco!

Datum & Tijd
woensdag
1 juni 2022
16:00 18:00 Europe/Amsterdam
Locatie

De Franse School

Kerkplein 16
8051 GH Hattem
Nederland
+31 38 444 3822
info@defranseschool.nl
Krijg het adres
Organisator

Rijs Solutions

+31 38 447 7871
info@rijssolutions.nl
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.