Website nodig?

Wij adviseren, creëren en beheren websites,

webwinkels en andere online uitingen.Betaalbaar online met een professionele website

Je website is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ondanks de sociale media, is het altijd van belang om mensen een digitaal visitekaartje te kunnen bieden. En dankzij de sociale media, is het mogelijk steeds meer uit je website te halen. Je vindbaarheid is belangrijker dan ooit en de informatie op je website moet altijd up-to-date en goed leesbaar op mobiel, tablet en PC zijn. Dat wil je toch direct snel kunnen beheren?


Wij zijn daarin jouw online partner. Van concept tot realisatie nemen wij je mee en werken we naar het ultieme resultaat. De eerste indruk is belangrijk, daarom is het hebben van een passende uitstraling onmisbaar voor een succesvolle website. Wij ontwerpen je website, realiseren de bouw en adviseren je voor goede vindbaarheid in de zoekmachines. Daarom ontwikkelen wij onze websites op basis van het gratis open source Content Management Systeem (CMS) Joomla. Een gebruikersvriendelijke online beheersysteem dat over de hele wereld door een grote groep mensen wordt ontwikkeld en gebruikt voor (niet) commerciële websites voor grote en kleine organisaties. Je betaald bij ons dus alleen voor het ontwerpen en bouwen van de website en zit niet vast aan abonnementskosten voor de ontwikkeling van het systeem.


De realisatie van een website is altijd maatwerk op basis van jouw wensen en eisen. We gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan om een passende offerte te maken. Neem contact met ons op, of laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Clarico-Image-Text

wij groeien met je mee


Met Joomla kunnen wij je website modulair opbouwen. Daardoor is het mogelijk je website ook later verder uit te breiden met nieuwe pagina's of nieuwe functionaliteiten, denk aan inschrijf- of offerteformulieren of zelfs een webshop. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en bijna elk idee kunnen wij voor je realiseren.

Wil je weten hoe dat precies werkt en wat de mogelijkheden zijn? Onze collega Hilco laat het je graag zien in een vrijblijvende kennismaking.

vinden en gevonden worden


Natuurlijk is vindbaarheid een van de belangrijkste aspecten van je website. Daarin kan je zelf veel doen, zoals linkbuilding, zoekwoorden optimalisatie en sociale media inzetten. Joomla helpt je daarbij. Het systeem heeft een uitermate goede standaard ondersteuning voor het beheren van je meta tags en meta omschrijvingen, zoekmachinevriendelijke URL's en het opzetten van een sitemap.

Bij oplevering van je website krijg je van ons een aantal tips en trucs, waarmee je gemakkelijk en snel zelfstandig de vindbaarheid van je website kan optimaliseren. Heb je een bestaande website, dan kunnen wij je helpen die te optimaliseren voor betere en relevante vindbaarheid. Door autoriteit en authenticiteit te creëren komt de website hoger in de organische zoekresultaten van Google. Met het opzetten van specifieke landingspagina's zijn we in
staat bepaalde onderwerpen, diensten of producten extra uit te lichten.

Clarico-Text-Image

Uniek design

Ieder persoon is uniek, ieder bedrijf is uniek. Daarom is bij ons ook iedere website uniek. Een website die goed aansluit bij je huisstijl, wensen en diensten.

Goed vindbaar

Het CMS Joomla is standaard zoekmachine vriendelijk ingericht en kan uitstekend geïndexeerd worden door zoekmachines als Google en Bing.

Eigen beheer

Waarom uitbesteden als je het ook zelf kan? Teksten foto's menuknoppen, etc. Alle inhoud is gemakkelijk en snel door jezelf aan te passen.

Ons werk

Enkele voorbeelden van websites die wij hebben ontwikkeld: