REPARATIE EN INSTALLATIE

Een kapot beeldscherm, toetsenbord wat niet meer werkt of andere hardware problemen repareren wij zelf in ons eigen technisch centrum in Wapenveld. Je hoeft nooit lang te wachten op een reparatie, vaak staat je computer of ligt je telefoon dezelfde dag of een dag later weer klaar om op te halen.

Bij een reparatie betaal je alleen voor de door ons werkelijke bestede tijd en indien wij bij je op locatie komen, betaal je bij ons geen voorrijkosten. Op al onze reparaties geldt een 'no cure no pay' beleid. Kunnen wij het niet voor je oplossen, betaal je geen (onderzoeks)kosten. Bij het afgeven van je reparatie, geven wij je een inschatting van de kosten zodat je niet achteraf voor verassingen komt te staan.

Met de toenemende internetcriminaliteit worden steeds meer mensen slachtoffer van malware, phising, spyware en virussen. Je bent lang altijd niet meer in staat zelf die problemen op te lossen. Wij gelukkig wel. En nadat we de virussen en malware verwijderd hebben, installeren we ook direct goede beveiligingssoftware om te voorkomen dat je weer problemen krijgt.

Ons technisch team gaat geen uitdaging uit de weg en sluit geen enkel merk uit. Je kan bij ons onder andere terecht voor reparaties van:

  • Laptops

  • Desktops

  • Tablets

  • Smartphones

  • Printers en andere randapparatuur

 

Schermreparatie

Barst in uw beeldscherm?

Is uw beeldscherm van uw laptop, tablet of telefoon defect? Blijf er dan niet langer meer rondlopen. Of het nu gaat om een barst of een storing in uw scherm, Rijs Solutions repareert uw scherm op een vakkundige manier.


Adapter aansluiting reparatie

Laptop of tablet gaat niet meer aan?

Uw laptop, tablet of telefoon laad niet meer op of gaat het apparaat niet meer aan? Dan kan het zijn dat de adapter aansluiting defect is. Rijs Solutions repareert de DC-jack van uw laptop, of de USB aansluiting van uw telefoon of tablet!


Laptop of PC sneller maken

Opgestart binnen 10 seconden.

Is uw laptop of computer erg langzaam en bent u het wachten beu? Maak dan gebruik van de SSD upgrade service van Rijs Solutions. Met een SSD van Rijs Solutions start uw computer zeer snel op en kunt u snel weer aan de slag!