• ICT Goed Geregeld
  • |

Kom eens een kijkje nemen bij Stal de Lage Hof!

Stal de Lage Hof is een modern paardenbedrijf gevestigd in het dorp Emst tussen Epe en Vaassen. Het bedrijf is rustig gelegen aan de rand van de Veluwse bossen met 160 kilometer aaneengesloten ruiterpaden. Bekijk de door ons ontwikkelde website!

 

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Pannenkoekenhuis De Honingpot

Welkom in het gezelligste Pannenkoekenhuis van de Noord Veluwe, De Honingpot. Bekijk de door ons ontwikkelde website waarmee u een indruk krijgt van het restaurant, de pannenkoeken en de speciale aandacht voor kinderen.

Grip op de bedrijfsvoering met Bureau Marjos Leroy

Daarvoor biedt Marjos de Bruin van Bureau Marjos Leroy de uitkomst. De dienstverlening van Bureau Marjos Leroy bestaat uit het opzetten en het verbeteren van managementsystemen. Een managementsysteem die voldoet aan de kerneisen is eenvoudig uit te breiden met standaard normeringen zoals ISO9001 – Kwaliteit, ISO27001 – Informatie beveiliging en ETSI - PKI voor de Overheid. Bekijk de door ons ontwikkelde website voor alles wat Marjos jou kan bieden.


Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Veiligheid in- en rondom huis met camerabewaking en intercomsysteem

Schrijf één of twee alinea's over uw product,diensten of specifieke opties. Om succesvol te zijn dient uw inhoud nuttig te zijn voor uw lezers.

Meer veiligheid rondom huis. Met die vraag kwam een particuliere klant uit Emst bij onze partner HANDIG langer thuis wonen aan. En samen met Han Mostert hebben wij hier een intercomsysteem, twee outdoor camera's met NAS/NVR oplossing en in combinatie met een tablet voor het bekijken van (live) beelden aangesloten. We maken hiervoor gebruik van Synology voor de NAS/NVR oplossing en Hikvision voor de outdoor camera's.

Wij werken voor verschillende projecten samen met HANDIG langer thuis wonen, vooral op het gebied van (zorg) domotica. Bekijk op de website van HANDIG langer thuis wonen wat Han voor jou kan betekenen.

Kunststofvloeren in alle soorten en maten

Daarvoor ben je bij Ronald Bierman van Bierman Vloeren uit Heerde aan het juiste adres. Niet alleen voor particulieren in Nederland, maar ook voor (grotere) bedrijven in heel Europa is Ronald de specialist. Bereik welke projecten hij zoal heeft uitgevoerd in het door ons ontwikkelde portfolio op zijn nieuwe website biermanheerde.nl.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

"Ik heb van mijn hobby, mijn werk gemaakt"

Dat zegt Martin de Wilde uit Epe, eigenaar van MDW Schilderwerken. "Ik verricht als schilder voornamelijk onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Ik doe dat aan de binnen- en buitenkant van woningen. Houtrot behandelen, behangen en glas zetten zijn bij mij ook activiteiten die ook tot de mogelijkheden behoren. Bovenal kennen klanten mij als hardwerkende kwaliteitsschilder." Bekijk zijn nieuwe website die wij hebben mogen ontwikkelen.

Professionele woningpresentaties en architectuur fotografie.

Kwalitatief hoogwaardige foto's op een website en in drukwerk dragen daaraan bij. Ronald Auée kan een professionele woning- en vastgoedpresentatie voor u verzorgen. Denk hierbij aan 360 gradenfotografie, virtuele rondleidingen en video. Om zijn werk te presenteren, hebben wij een nieuwe website ontwikkeld.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Gymvereniging Wapenveld een nieuwe website en nieuwe hoofdsponsor

Alle kinderen in en om Wapenveld die aan gymnastiek, acro(gym) of BootGym doen zijn natuurlijk lid van Gymvereniging Wapenveld. En om die boodschap beter over te brengen naar de buitenwereld, hebben wij als nieuwe hoofdsponsor van de GVW de nieuwe website ontwikkeld. Bekijk hem snel op www.gvwapenveld.nl.