Clarico-Offer style 5

Office 365

gemaakt om voor jou te werken

Jouw plaats om bestanden te maken, te communiceren, samen te werken en uitstekend werk te leveren.

hulpmiddelen die jij nodig hebt

Wees creatief en bereik je resultaat met Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint, Microsoft Teams, Yammer en meer.

Altijd up-to-date

Met een Office 365-abonnement krijg je de meest recente Office-apps - zowel de desktop- als de onlineversie - en updates zodra die er zijn.

Op al je apparaten

Gebruik de Office apps op je smartphone, tablet, laptop en desktop. Office 365 met jouw apparaat en internet is productiviteit, waar je ook bent.

Odoo afbeelding en tekstblok

Je Office overal bij de hand

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschik je altijd over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma's. Dit betekent dat je vanaf je pc/Mac of je iOS-, Androidâ„¢- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen.

Hosted Exchange voor je zakelijke e-mail

Binnen je Office 365 abonnement kan je gebruik maken van Exchange Hosting, waardoor vrijwel alles wat je in Outlook kan doen, wordt gesynchroniseerd met alle apparaten die je gebruikt. Zo zijn op die apparaten alle mail, contactpersonen, taken, notities en de agenda gesynchroniseerd. Maak je een agenda item aan op je smartphone, staat die vrijwel direct ook op je computer. Voeg je een contactpersoon toe op je tablet, vind je die ook weer terug in de online omgeving. Kortom, de volledige oplossing voor je zakelijke mail!

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Hulpmiddelen voor teamwork

Met 1 TB aan opslagcapaciteit in de cloud per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al je bestanden. En omdat je bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen. Met HD-video voor meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud, gedeelde agenda's en teamchats ben je altijd gesynchroniseerd met je team. Met Microsoft Teams kan je bijvoorbeeld gemakkelijk met collega's en externen chatten, documenten delen en gelijktijdig in documenten werken.

Interessant voor jouw organisatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we nemen de mogelijkheden en prijzen met je door.