Online narrowcasting software voor niet-technische mensen

Voor het gebruiken van de meeste narrowcasting software heb je de vaardigheden van een professionele video-editor nodig. Of je kunt er alleen maar een afspeelprogramma elders bewerkte foto's, video's en PowerPoint-presentaties mee maken. RS-NCast biedt daarentegen een zeer gemakkelijke ontwerpomgeving waarin je zelf alle inhoud van je pagina's kunt maken en aanpassen waar en wanneer je maar wilt. 

Je hoeft dus geen RS-NCast-specifieke software te installeren. Wij zorgen ervoor dat de alles 24/7 soepel draait en dat je altijd automatisch de nieuwste software-updates ontvangt zonder dat je er iets van merkt. De enige software die je nodig hebt is een webbrowser en daarom werkt het zelfs op een SmartTV! Dat is het verschil tussen gehoste online narrowcasting en gewoon online narrowcasting.

Pagina's maken met je eigen boodschap

De informatie op je tv-scherm wordt weergegeven als een opeenvolging van pagina's. Pagina's creëer je in een paar eenvoudige stappen:

  • login op de RS-NCast portal
  • maak pagina's met de geavanceerde designer
  • creëer een afspeelvolgorde door de pagina's in een afspeellijst te plaatsen
  • zet een afspeellijst in een kanaal

Je pagina's zijn nu klaar om afgespeeld te worden op je tv-scherm(en).

#  Het online dashboard. Computer en browser onafhankelijk werken aan je eigen presentatie.

Geavanceerde designer altijd overal te gebruiken

Als je ingelogd bent kun je pagina's maken en aanpassen met de geavanceerde designer, waarmee je onder andere:

  • tekst kunt toevoegen met een keuze uit meer dan 30 lettertypes
  • je eigen catalogus met afbeeldingen kunt, die je van daaruit direct op je pagina kunt zetten
  • je semi-transparante vlakken kunt maken om je tekst extra te kunnen laten afsteken bovenop foto's
  • en nog veel meer...

Eén keer ontwerpen, overal afspelen...

Ook uniek bij RS-NCast: voor één laag maandelijks abonnementsbedrag krijg je je eigen narrowcasting ontwerp- en beheeromgeving. Vervolgens kun je de door jou gemaakte kanalen afspelen op veel verschillende soorten apparaten;

SmartTV's, mini computers zoals de Intel NUC, jouw huidige narrowcasting-apparaat, tablets, HDMI sticks, een oude computer of laptop, eigenlijk alles wat een web-browser heeft. Met als extra voordeel; je kunt de inhoud van je schermen aanpassen zelfs vanaf jouw smartphone.


Apps voor Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Foursquare, Yammer en meer

De inhoud van je tv-schermen actueel houden is al moeilijk genoeg. Met RS-NCast apps wordt dit een veel kleinere last. Met apps kun je inhoud van online-diensten integreren met jouw pagina's. Tweets van jezelf of jouw klanten. Coole YouTube of Vimeo video's. En je kunt klanten die inchecken met Foursquare verwelkomen. Of verbeter je interne bedrijfscommunicatie door ook op TV-schermen jullie actuele Yammer-feed te tonen. Verder zijn er natuurlijk ook apps voor nieuws, weer, QR-codes, RSS lichtkranten, enz. En de verzameling apps wordt steeds groter.