Odoo afbeelding en tekstblok

Maatwerk computer

Je nieuwe computer moet geschikt zijn voor het werk wat jij ermee wilt doen. Dat is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Daarom vind je bij ons geen 'dozen schuiven cultuur'. Wij besteden aandacht aan jouw wensen en adviseren je een PC waarvan wij gerust zijn dat jij er succesvol mee kan werken.

Wij zitten niet vast aan een beperkte selecties desktops, laptops of NUC mini PC's. Wij hebben keuze uit alle merken en alle types. Desktop PC's assembleren en installeren wij veelal zelf, daarin bieden we standaard configuraties aan met onze RS Business en RS Family PC's die we voor jou op maat kunnen aanpassen.

Bekijk onze webshop eens en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Staat je product er niet tussen?

Hoewel wij dagelijks nieuwe producten toevoegen aan ons assortiment, kan het zijn dat je een product wilt die nog niet bij ons te vinden is. Geen probleem. Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent en je krijgt van ons door voor welke prijs en levertijd wij het kunnen leveren of wellicht een volwaardig alternatief. Wij zijn een onafhankelijke computerspeciaalzaak, waardoor wij in staat zijn alle merken en producten te leveren. Daag ons uit en laat je verrassen door onze goede prijzen en hoge kwaliteit.

Odoo tekst en afbeelding blok