Ongestoord werken, altijd en overal

Wij faciliteren, zodat jij kan presteren

Ongestoord ben je aan het werk op de laptop. Totdat het scherm ineens blauw wordt en er allerlei teksten verschijnen. Wat nu? Of je wilt op iedere locatie vrij kunnen werken, maar je hebt geen flauw idee hoe de cloud werkt. Bij Rijs Solutions in Wapenveld faciliteren wij je, zodat je kunt presteren. Wij zijn een dynamische, enthousiaste en betrokken organisatie, die niets liever doet dan mensen in de regio Zwolle helpen als het gaat om ICT, websites en design. Wij werken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Let op! Gewijzigde openingstijden feestdagen

Rondom de feestdagen in december hebben wij afwijkende openingstijden van onze winkel in Wapenveld:
- maandag 23 december geopend van 9 tot 18 uur
- dinsdag 24 december geopend van 9 tot 16 uur (Kerst avond), Nunspeet tot 15 uur
- 1e en 2e Kerstdag gesloten, ook in Nunspeet
- maandag 30 december van 9 tot 18 uur geopend
- dinsdag 31 december van 9 tot 16 uur geopend (Oudjaarsdag) Nunspeet tot 15 uur
- woensdag 1 januari gesloten (Nieuwjaarsdag), ook in Nunspeet
- donderdag 2 januari gesloten (i.v.m. balansen), ook in Nunspeet

Odoo afbeelding en tekstblok

Stop met sponsoren van grote printvendoren

Maandelijks schrijft een van de Rijs Solutions collega's een blog over een actueel onderwerp, zaken waar wij mee te maken hebben of ervaringen die we hebben opgedaan. Je kan ze op onze website vinden, maar je ook abonneren en een bericht in je mailbox krijgen zodra er weer een nieuwe blog uit is.

Vaste contracten voor je printer waarbij je pagina's afkoopt. Veel MKB bedrijven werken daar nu mee. Maar maak je wel zoveel printjes? En hoe flexibel is je contract eigenlijk? Lees daarover in ons nieuwste blog

Wil je de volgende blog direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier direct in voor  de nieuwsbrief en je ontvangt 1 of 2 keer per maand ons nieuwste blog!

ICT: beveiliging steeds belangrijker

Cyberaanvallen, ransomware of datalekken: de beveiliging van ICT is ontzettend belangrijk. Een eventuele inbraak kan leiden tot het lekken van belangrijke gegevens. Nog vervelender: je bent aansprakelijk en moet opdraaien voor de geleden schade, wat kan oplopen tot € 20.000.000,-. Het is dus van cruciaal belang dat de beveiliging op orde is. Deskundig advies helpt om de juiste oplossing voor het probleem te vinden.

Juist ook voor particulieren

Of het nou gaat om maatwerkcomputers, netwerkoplossingen of het repareren van pc's, smartphones, tablets en aanverwante apparatuur: wij zijn je graag van dienst om te zoeken naar de juiste oplossing voor het probleem. Kom gerust langs in de winkel in Wapenveld. Ons team staat voor je klaar met deskundig advies. Wij nemen alle tijd, zodat je de kans hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

 

Workspace as a Service: WaaS

Al je IT behoeften in één vast abonnement. Je computer, de randapparatuur, de software, beveiliging, ondersteuning en zelfs telefonie allemaal voor een vaste prijs per maand. Je hebt geen onverwachtse kosten meer en bent altijd voorzien van de nieuwste en veiligste oplossing. Dat is mogelijk met RS WaaS. Als ZZP'er kan je toch gebruik maken van de beste en nieuwste oplossingen, zonder daar direct voor te moeten investeren. Als werkgever voorkom je dat je het overzicht kwijtraakt en de kosten exponentieel toenemen. Kortom, een oplossing voor iedereen.


Delen

Websites: Joomla Specialist

Je wilt online aanwezig zijn, maar wat wil je er mee bereiken? Daarover gaan we bij Rijs Solutions met je in gesprek. Vervolgens gaan wij aan de slag met de website, die gemaakt wordt met het CMS-systeem Joomla. Dit is een heel praktisch en eenvoudig systeem, waardoor je zelf de website kunt beheren na oplevering. Wij zijn officieel Joomla-gecerificeerd en kunnen je dus perfect ondersteunen.

AVG ondersteuning

We weten allemaal dat we vanaf 25 mei 2018 moeten voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), maar... 

Daarom organiseerde onze collega Marjos de Bruin een AVG Werkdagen in Nunspeet. Heb je die gemist? Geen paniek. Je kan Marjos altijd inschakelen om jouw organisatie persoonlijk te begeleiden in alles wat er bij de AVG komt kijken.