Clarico-Offer style 5

talloze mogelijkheden

welke zijn het beste voor jou?

Bij Rijs Solutions kan je terecht voor advies op maat over welk apparaat en welke programmatuur voor jou de beste oplossing zijn. Wij zijn merk onafhankelijk, verdiepen ons dagelijks in de nieuwste ontwikkelingen en weten wat voor jou geschikt is. Wij bieden kennis en verkoop van o.a. smartphones, tablets, laptops, desktops en aanverwante producten.

Op zoek naar het nieuwste van het nieuwste, of wil je vooral een stabiele en duurzame oplossing? Ontwikkelingen in hardware en software volgen elkaar razendsnel op. Maar welke zijn echt relevant en dragen bij aan een efficiĆ«ntere en effectieve bedrijfsvoering voor jou? Daarbij kunnen onze adviseurs je uitstekend helpen. We verdiepen ons in jouw situatie, waar je een oplossing voor zoekt en wat je ermee wilt kunnen doen. We combineren jouw wensen en eisen met onze kennis en kunde en komen zo tot een passend advies. En we bieden alleen oplossingen aan die we ook zelf willen gebruiken in jouw situatie. 

Odoo afbeelding en tekstblok

Smartphone, tablet, laptop, desktop, server, netwerk- en randapparatuur

Er is voor iedere situatie wel een apparaat te bedenken. Maar de keuze is zo groot, dat je het overzicht snel kwijt kan zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de onderlinge verbindingen, synchronisaties, beveiliging en back-ups. Onze professionals helpen je daarbij! Wij verdiepen ons in jouw situatie en komen met een advies waar je vandaag, morgen en nog vele jaren plezier van profijt van hebt.

Sneller opstarten en werken? Neem een SSD

Heb je een wat oudere computer en het het idee dat deze onnodig traag is? En dat het opstarten steeds langer duurt? Vaak is er een voordelige en effectieve oplossing. Bij Rijs Solutions kan je je computer voorzien van een Solid State Drive (SSD). De SSD heeft geen draaiende delen meer waardoor je PC of laptop minder lawaai maakt, minder warm wordt en beter bestand is tegen schokken of stoten. Maar het allerbelangrijkste van jouw nieuwe SSD is de (opstart)snelheid. Het systeem heeft met deze SSD nog maar enkele seconden nodig om op te starten. Bovendien starten al je APPs tot 10x sneller!


Nooit meer onnodig lang wachten met de SSD van Rijs Solutions. Informeer nu vrijblijvend in onze winkel, bel of stuur een mail.

Odoo tekst en afbeelding blok

Data kwijt? Wij helpen je die terug te vinden!

Al je vakantiefoto's op een externe schijf opgeslagen, omdat je dan in ieder geval die back-up hebt en schijfruimte vrij krijgt op je PC. Totdat die externe schijf van tafel valt en het ineens niet meer doet. Of een schijf in je laptop die gecrashed is en al je bedrijfsdata kwijt lijkt te zijn.

Geen paniek! In veel gevallen kunnen wij nog heel veel data weer voor je terughalen. Met onze softwarematige recovery, of als het opslagapparaat fysiek in te slechte staat is, samen met onze hardware recovery specialisten. Informeer naar de mogelijkheden en we voorzien je snel mogelijk van een passend advies.

Odoo tekst en afbeelding blok