• ICT Goed Geregeld
  • |

Huisstijl nodig?

Vormgeving tot in de puntjes geregeld. Eenheid in uitstraling.

Een huisstijl, logo of briefpapier moet natuurlijk één op één aansluiten bij de uitstraling van jouw organisatie. In een uitgebreid kennismakingsproces oriënteren wij ons op die uitstraling. Samen met input zoals je missie en visie, gaan onze vormgevers aan de slag. De ontwerpen zijn altijd een eenheid, zowel online als offline sluit op elkaar aan en geven je bedrijf die professionele uitstraling die jij wilt.

Iedere klant is uniek en iedere huisstijl krijgt datzelfde unieke mee. Het resultaat is altijd van hoge kwaliteit en biedt die ook voor vele jaren. Je krijgt van ons alle ontwerpen in PDF, PNG, JPG en EPS bestanden. Je hebt na oplevering alles dus in eigen beheer en bent onafhankelijk van ons. De rechten zijn in jouw bezit.

 

Krachtig in reclame

Naast het ontwikkelen van een logo of volledige huisstijl, realiseren wij ook flyers, folders of advertenties. We leveren een bijdrage aan een complete strategie, maar natuurlijk ook een losse advertentie of flyer voor een (eenmalige) actie. Samen met jou willen we zoveel mogelijk rendement halen uit jouw reclame uitingen.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Kwalitatief en veelzijdig in drukwerk

Samen met regionale drukkerijen leveren wij briefpapier, enveloppen, spandoeken, vlaggen en nog vele andere producten. Alles in je eigen huisstijl en snel geleverd.

Informeer naar de mogelijkheden.