Zorgeloos beheer.

ICT goed geregeld. Daar staan wij voor. Maar we zijn er ook als je een
vraag hebt, wilt vernieuwen of onverhoopt tegen een probleem aanloopt.
Je kan onze support dagelijks tussen 8 en 20 uur bereiken, of komen bij je
langs om het op locatie op te lossen.

Clarico-Image-Text

beheren en controleren


Waar systemen worden gebruikt, is beheer ervan van groot belang. Want niets is zo veranderlijk als software. Bovendien zijn het in veel gevallen de gebruikers ervan die tegen problemen aanlopen of ze juist veroorzaken.

Bij Rijs Solutions bestaat daarom een belangrijk deel van ons werk uit beheren en controleren. Dat laatste doen we doen we onder andere door onze monitoringstools. Veel zaken kunnen we op afstand in de gaten houden en oplossen. Dat combineren we met regelmatige bezoeken op locatie, zodat we zeker weten dat de systemen goed werken en betrouwbaar blijven. We kunnen niet alles voor zijn en soms heb je gewoon een vraag of opmerking. Dan kan je natuurlijk ook bij ons terecht door te mailen of te bellen.

Hulp op afstand

Wil je direct dat wij op afstand met je meekijken? Download dan onze Hulp op Afstand tool en voor je het weet, kan je weer aan de slag!

beveiliging, updates & Back-ups

Betrouwbaarheid van je systemen, hangen voor een groot deel af van het goed beveiligen ervan. Een eenvoudige virusscanner is tegenwoordig niet meer voldoende. Maar ook netwerken die met firewalls en Endpoint security oplossingen worden beveiligd, zijn nooit 100% waterdicht. Updates installeren is en blijft belangrijk, hoewel dat soms ten koste gaat van stabiliteit of continuïteit. Ons uitgangspunt; je kan beter storingen oplossen n.a.v. updates, dan problemen oplossen n.a.v. ransomware of cryptolockers. Het niet updaten van je systemen, vergroten namelijk het risico op dergelijke problemen.

Maar maak altijd back-ups. Want hoe goed je systemen beveiligd zijn en hoe zeer je bij bent met het installeren van updates, er kan nog altijd iets misgaan. Het zorgvuldig back-uppen van bedrijfskritische data en het regelmatig controleren van de back-ups, is van minstens zo groot belang. Hoe je dat aanpakt? Daarover informeren we je graag bij Rijs Solutions. Wij bieden back-up oplossingen aan voor werkplekken, servers, NAS-systemen en Office 365 mail en cloud opslag.