Zorgeloos beheer.

Wij maken uw ICT beheersbaar, flexibel en verkleinen de risico's.

Contact

Support, op locatie of op afstand

Niets is kritischer voor het succes van je bedrijf, dan goed werkende ICT. En daarin kan dagelijks iets misgaan, zoals het synchroniseren van je e-mail, bereik van je WiFi of een printer die vastloopt. Voor al deze en andere vragen kan je bij ons terecht. Wij bieden ondersteuning op afstand via Teamviewer, of komen bij je op locatie langs. In alle gevallen stoppen we niet voordat de problemen zijn opgelost.

Maar liever nog voorkomen we problemen. Door structureel de systemen te monitoren, regelmatig te voorzien van de nieuwste software en de beveiliging optimaal te houden doen wij ons best uw systemen draaiende te houden.

Odoo tekst en afbeelding blok

Rijs Solutions Hulp op Afstand

Voor veel problemen is het niet noodzakelijk dat je bij ons langskomt, of dat wij bij jou langskomen. Wij bieden daarom Hulp op Afstand. Klik op de link hieronder om daarvoor onze Teamviewer module te gebruiken. Download de module en plaats die op je bureaublad. Open daarna de module en volg de aanwijzingen. Vervolgens kunnen wij met je meekijken en direct aan de oplossing van je problemen werken.


Download de Rijs Solutions Hulp op Afstand module