Slimme en strategische oplossingen

De wereld van de ICT is doorlopend in ontwikkeling. Nieuwe producten en diensten komen dagelijks uit en de druk om daar in mee te gaan is groot. Maar welke ontwikkelingen zijn relevant voor u en uw organisatie? Wat vragen uw medewerkers en wat heeft u nodig om uw klanten het beste van dienst te zijn?

Deze en vele andere vragen helpt onze adviseur Bert van Rijssen u beantwoorden. Slimme keuzes maken die u helpen succesvol te werken en toekomstgericht te blijven.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

RS IT Scan

Wordt de back-up wel werkelijk goed gemaakt? Hoe snel kunnen uw systemen weer draaien na een storing? Is uw documentatie volledig op orde?

Als u op deze bedrijfskritische vragen niet met zekerheid antwoord kan geven, bieden wij de RS IT Scan aan. U krijgt dan een praktisch en direct toepasbare lijst van aandachtspunten en een overzicht of bundeling van de benodigde documentatie. Door deze scan jaarlijks uit te voeren, kunt u volop vertrouwen op uw IT omgeving. Indien uw omgeving betrokken wordt bij een audit, is deze scan een zorgvuldige voorbereiding op de uiteindelijke audit beoordeling.

Over Bert van Rijssen

Met ruim 10 jaar ervaring in de IT is Bert altijd bezig om organisaties, variërend van ZZP'er tot aan bedrijven met 100+ medewerkers, te helpen bij effectief werken met ICT. Door zich zo goed mogelijk in te leven in de organisatie, krijgt hij een goed beeld van de wensen en eisen. En op basis daarvan komen de belangrijkste verbeterpunten naar voren en kan hij een toekomstgericht advies opstellen. 

Met een team van zo'n 5 collega's en verscheidende partners, gaat Bert geen uitdaging uit de weg. Vragen rondom server- en netwerkbeheer, WiFi dekking, implementatie werken in de cloud, bring your own device beleid, etc. Met het doel om uw organisatie in staat is zelfstandig continu te verbeteren.

Odoo tekst en afbeelding blok