ICT Goed geregeld

Snelle computer, betrouwbaar internet, uitstekende WiFi dekking, overal en altijd bij je bestanden kunnen, bellen via VoIP en veilig werken in de cloud. Bij Rijs Solutions regelen we dat voor je.

LET OP!
Door een systeemmigratie werkt onze website momenteel niet goed. Het kan daardoor zijn dat niet alle gegevens goed worden weergegeven of leesbaar zijn. Excuses voor het ongemak, we werken aan een oplossing.
De openingstijden van onze winkel in Wapenveld zijn maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Onze helpdesk is bereikbaar vanaf 08:00 uur. Meld uw vraag via support@rijssolutions.nl of telefonisch via (zakelijk:) 085-2101202 en (particulier:) 038-4477871


Download onze Teamviewer Hulp op Afstand module

Ben je veel onderweg of aan het werk op verschillende locaties? Of zit je juist vooral op kantoor en wil je graag werken met een groot scherm? Voor iedere situatie is een oplossing te bedenken in combinatie van hardware en software. De juiste laptop, desktop, NUC pc, tablet of smartphone. Wij adviseren, installeren, beheren en repareren alles rondom jouw ICT. Van hardware en randapparatuur zoals all-in-one printers tot en met software en hosting zoals hosted exchange op basis van Office 365 of Google Apps oplossingen.

In onze winkel in Wapenveld hebben wij bovendien standaard een uitgebreid assortiment desktops, laptops, netwerkapparatuur, kabels, accessoires voor mobiele apparaten en cartridges op voorraad. Zowel de zakelijke als particuliere klant is bij ons aan het juiste adres.

Kom jij ook langs? Wij staan voor je klaar!


Onze diensten

Waarmee jij succesvol kan werken

Advies

Wij combineren jouw wensen met onze kennis en kunde

Installatie en beheer

Wij leveren, installeren en beheren jouw IT

Reparatie

Computers, tablets, reparaties en hulp op locatie

Onze toegevoegde waarde

Doen waar je goed in bent

Persoonlijk

Korte lijnen, direct contact en snelle aanpak

Betrokken

Jouw probleem is ons probleem

Innovatief

Wij nemen je mee in bewezen oplossingen