Toekomstbestendige ICT

De wereld van ICT is doorlopend in ontwikkeling. Nieuwe producten en oplossingen komen dagelijks uit en het lijkt alleen maar mooier en beter te worden. Maar welke van die oplossingen zijn voor jou en jouw organisatie echt relevant? En wil je voorop lopen met de nieuwste features, of kies je liever voor de bewezen betrouwbare mogelijkheden.

Bij Rijs Solutions geven we antwoord op die vragen. In ons dagelijks werk zijn we dag in dag uit bezig om die ontwikkelingen nauwgezet te volgen en doorlopend af te wegen welke wel en niet interessant zijn voor onze klanten. En dat verschilt natuurlijk per klant. Wij bieden sowieso de oplossing van vandaag of morgen, zodat je bij vernieuwing ook echt een stap vooruit zet en klaar bent voor de toekomst.

Second opinion

Sta je voor de keuze om op advies van je systeembeheerder een grote investering te doen in je huidige IT omgeving? Maar weet je niet zeker of het wel een goede investering is? Of wil je graag een frisse blik op het advies hebben? Schakel ons dan in voor een second opinion. We onderzoeken de huidige situatie, inventariseren je wensen en eisen over hoe jij wilt werken in de toekomst en bieden een vrijblijvend advies met inzicht in de benodigde investeringen aan.

Onze adviseurs

Over Bert van Rijssen

Met ruim 10 jaar ervaring in de IT is Bert altijd bezig om organisaties, variĆ«rend van ZZP'er tot aan bedrijven met 100+ medewerkers, te helpen bij effectief werken met ICT. Door zich zo goed mogelijk in te leven in de organisatie, krijgt hij een goed beeld van de wensen en eisen. En op basis daarvan komen de belangrijkste verbeterpunten naar voren en kan hij een toekomstgericht advies opstellen. 

Met een team van zo'n 7 collega's en verscheidende partners, gaat Bert geen uitdaging uit de weg. Vragen rondom server- en netwerkbeheer, WiFi dekking, implementatie werken in de cloud, bring your own device beleid, etc. Met het doel om jouw organisatie in staat te stellen zich zelfstandig continu te verbeteren.